Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jitka Čvančarová (46) je stále především máma na plný úvazek. Svoji osmiměsíční dceru Elenu stále kojí a hodlá v tom ještě nějakou dobu pokračovat. "Že bych Elenku kojila třeba do čtyř let, to určitě ne. Minimálně měsíc to chci ale ještě vydržet. Do toho roku je to super. Pro dítě to je důležité, ačkoli si v tom vážně nelibuju," řekla Super.cz Čvančarová.

Herečka má díky kojení obrovské poprsí a všechna poporodní kila stále dole nejsou. "Jsem šťastná, tak jak jsem. Elenka je to nejlepší, co se nám v životě mohlo stát. Mě je všechno ostatní vážně jedno," usmívá se herečka.

K herectví se vrací zatím zlehka. Dcera je pro ni prioritou. "Není jednoduché od ní odcházet. Chůvu nemáme a nechceme, ani babičky nehlídají, až si na to stěžujou. Střídáme se s manželem. My se jí nemůžeme nabažit. Je to úchvatný, pořád lepší a lepší.  Je to boží tvor. Hraji zatím tak šestkrát do měsíce," dodala Čvančarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám