Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka Hlasu Česko Slovenska Alžběta Pažoutová (24), známá spíše pod svým uměleckým jménem Betty Lee, se vydala se svou kapelou Cosmic People na chalupu, aby zde trénovali před plánovaným vystoupením. Jelikož se týden před odjezdem do přírody partička domluvila na personálních změnách, tak se nakonec rozhodlo, že se soustředění promění v natáčení klipu k písni Swing me.

„Pozvala jsem kluky z Cloned Monkey Production, už jsem s nimi spolupracovala i na prvním klipu a vzniklo z toho tohle video," říká zpěvačka. „Byla to taková rozlučka, tak jsme si to dost užili a myslím, že to se přeneslo i do klipu. Taková letní pohodička," říká Betty.

Zpěvačka mezi řádky naznačuje to, co na Super.cz víme už několik týdnů. Tedy že ji i její kapelu opouští baskytarista Michal Krásný, který byl zároveň zpěvaččiným přítelem.

Betty je po rozchodu a ztrátě parťáka sice smutná, ve smutku se ale prý neutápí. Už nyní plánuje křest desky, čímž by uzavřela jednu etapu a otevřela novou. „Mám už nový písničky, jen vymyslet správné složení kapely a jedeme dál," hlásá Betty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám