Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka ČeskoSlovenské SuperStar Gábina Gunčíková (30) natáčela v odsvěceném kostele svatého Michala v Praze nový klip k rockovému singlu Černý anděl. V klipu, který se natáčel jedenáct hodin, se Gunčíková vyzpívává z nešťastné lásky.

„Natáčení bylo super. Točilo se v krásném kostele a atmosféra byla mystická. Ze samotného „pana zlého“ jsem měla respekt, ale byl to moc fajn kluk,“ prozradila zpěvačka, kterou nyní zastupuje objevitel Ewy Farne (30) Lešek Wronka (63), jenž klip i režíroval.

„Černý anděl je příběh touhy a vášní, podlehnutí jejich síle, a ceny, kterou se musí za to zaplatit. Anděl strážný za to zaplatil zatracením a ztrátou duše, kterou měl chránit,“ říká Lešek Wronka.

Něžná popová dívenka Gábina Gunčíková mění pod křídly Leška Wronky kompletně svůj hudební styl. Stane se z ní pravověrná rockerka. Fanoušci se však nemusí bát. Gunčíková pořád zůstane jemnou blonďatou kráskou, jen bude mít trošku tvrdší repertoár.

Reklama

Další články

Načítám