Hlavní obsah
Článek

Předávání Zlatých malin, tedy filmových "antioscarů", se rozhodně nepyšní takovou účastí celebrit jako každoročně o den později právě Ceny Akademie (Oscaři). Není divu, jen málokdo chce být s tímto ‚oceněním‘ spojován, a proto si pro něj obvykle nikdo nepřijde. Letošnímu vyhlašování jasně vévodil snímek Twilight sága: Rozbřesk - 2. část. Zvítězil hned v sedmi kategoriích.

Ušetřena nezůstala například Kristen Stewart (34), která se stala nejhorší herečkou za loňský rok nejen za roli Belly, ale také za ztvárnění Sněhurky v dobrodružném dramatu Sněhurka a lovec.

Nejhorším hercem ve vedlejší roli je pak její herecký kolega Taylor Lautner (21) jako Jacob Black. Také za režii si poslední díl Twilight odnesl cenu. Ta patřila Billu Condonovi. Další má ale i za nejhorší film nebo pokračování série. Zároveň si Rozbřesk 2 odnáší i sošku za nejhorší filmový tým a filmové duo, tím se stal Taylor Lautner a Mackenzie Foy - dvanáctiletá herečka, která si zahrála dceru Belly (Kristen Stewart) a Edwarda Cullena (Robert Pattinson).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám