Hlavní obsah
Článek

Matka Ornelly Štikové (31) Monika nevěřila po svém návratu z lázní vlastním očím. Její manžel udělal bez dozoru přísné ženy z domácího hnízdečka pořádný chlívek.

„Omdlívám mezi dveřmi, nemohu ani ten dům poznat, učiněná katastrofa. Můj muž drahý milovaný byl doma sám sice jen osm dnů, ale to, co předvedl, je strašné,“ postěžovala si na sociální síti Monika Štiková, která se na veřejnosti prezentuje jako elegantní dáma, jež si potrpí na luxus.

Nyní však jen s otevřenou pusou zírala na to, co s rodinným sídlem udělá její několikadenní nepřítomnost.

„Psovi se zřejmě tak stýskalo, že se poch**l do mé postele a on to vůbec nezjistil. Kočce se také stýskalo, a tak mé krásné apartní bordó křeslo obalila asi pěticentimetrovou vrstvou chlupů a muži se tak moc stýskalo, že to šel ze žalu do baru zapít a zřejmě si ublink na náš krásný perský koberec. No pak že návraty jsou sladké,“ popsala svůj hostivický chlív Štiková, která se hned po svém návratu pustila do úklidu.

A gruntovat musela nejen po domácích mazlíčcích a ustýskaném manželovi, ale i po své nejmladší dceři Charlottě. Ta doma uspořádala menší mejdan, z něhož si vůbec nic nepamatovala. Inu, bez dozoru přísné maminky a řízné manželky to u Štiků vypadá spíše jako u Čuníků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám