Hlavní obsah
Článek

V rodině Kuchařových nadělovaly sudičky dcerám velmi štědře. Nejstarší Táňa (36) dostala do vínku oslnivou krásu, prostřední Livie (31) hudební talent a nejmladší Kristýna zase inteligenci a vztah k cizím jazykům.

Zatímco se ta nejmladší musela věnovat školním povinnostem, tak první dvě jmenované sestry vyrazily na společné nákupy bot, kabelek a doplňků a my jsme mohli být u toho. Využili jsme příležitosti a vyzpovídali jsme Livii Kuchařovou.

Zajímalo nás, jaké to je, vyrůstat po boku starší sestry, která se pyšní titulem nejkrásnější ženy světa. „Já si to ani neuvědomuju. Je to normální ségra, normální člověk," říká Livie, která se snaží prosadit jako zpěvačka.

Livie nikdy neměla pocit, že ji s krásnější sestrou porovnávali. „Ségra je krásná a já jí to moc přeju. Odmalička si přála pracovat v modelingu, a to se jí poštěstilo. Vždycky jsem se ji snažila podporovat v tom, co dělá, a já od ní dostávám to samé. Rodina si má přece pomáhat," říká.

Livie by ráda vyvedla z omylu ty, kteří si o její sestře myslí, že je ledová královna bez citu. „Většinou to tak bývá, že když člověk působí odtažitě, tak je ve skutečnosti úplně jiný. Táňa je úplně normální pětadvacetiletá holka, až na to, že je Miss World a věnuje se tomuto povolání," říká.

Reklama

Další články

Načítám