Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milovníci spoře oděných sexy slečen se konečně dočkali. Nedávno jsme vás seznámili s atraktivní fitness trenérkou a modelkou Terezou Šauerovou, která se nám pochlubila neodolatelnými fotkami nahoře bez.

Krásce se nyní splnil velký sen, když ozdobila březnovou obálku časopisu Playboy, a stala se tak novou Playmate. Tereza na své postavě tvrdě maká a podle svých slov má nejlepší břišáky ze všech Playmate na světě, o čemž se můžete přesvědčit v naší fotogalerii.

Tereza ukázala svou vysportovanou postavu v rouše Evině a ohromila nejen svými dokonalými křivkami, ale i značně vyvinutým poprsím, které přitahuje všechny muže jako magnet.

"Výsledné fotky se mi moc líbí, ohlasy jsou kladné, mile mě to překvapilo. Přátelé jsou nadšení a někteří překvapení, kam se mi to podařilo dotáhnout, dokonce si chodí pro podpisy," prozradila Super.cz Tereza, která si zaslouženou pozornost užívá.

"Je to pro mě něco navíc a moc si to užívám, zvláště když se vidím po Praze na reklamách," dodala spokojeně sympatická blondýnka, která působí jako osobní trenérka a výživový poradce na volné noze.

„Moc ráda bych ale pracovala v nějakém významném fitku. A myslím, že by pro takové fitko nebylo špatné, kdyby mělo ve svých řadách úřadující Playmate,“ míní sympatická blondýnka s tím, že by se samozřejmě nebránila ani dalším zajímavým pracovním nabídkám.

"Pár nabídek už přišlo, tak doufám, že to bude mít nadále vzestupnou tendenci, takže se těším na další zajímavé pracovní příležitosti," uzavřela. Soudě podle povedených sexy fotek o ně určitě nebude mít nouzi.

Reklama

Další články

Načítám