Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Janet Jackson (46) se nejspíš dobře bavila nad neustálými spekulacemi médií o tom, jakou extravagantní svatbu plánuje se svým partnerem Wissamem Al Manou. Tajně se za něj provdala totiž už vloni, ale několik měsíců se podařilo vše udržet pod pokličkou. Nyní skutečnost, že je vdanou paní, přiznala sama Jackson.

„Dohady o přípravách extravagantní svatby jednoduše nejsou pravdivé,“ napínala zpěvačka novináře v rozhovoru pro bulvární televizi Entertainment Tonight. „Vzali jsme se minulý rok v tichosti a v soukromí během nádherného obřadu. Naše vzájemné svatební dary byly příspěvky našim oblíbeným dětským charitativním organizacím. Vážili bychom si, kdyby bylo naše soukromí respektováno a kdybychom si mohli tento čas užít,“ dodala Janet.

Tvrzení, že se dvojice vezme při obřadu za dvacet miliónů dolarů v katarském hlavním městě Doha, přičemž tři milióny spolkne pouze letecká přeprava pěti set hostů na místo, tak byly novinářskou kachnou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám