Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Populární seriálový a televizní herec Igor Bareš (57), kterého si diváci oblíbili coby slušňáka Harryho v Pojišťovně štěstí, nověji v Cestách domů či ve výborném televizním triptychu o Janu Palachovi Hořící keř, kde hrál odporného estébáka Dočekala, přijde asi o hodně velké peníze. S velkou slávou uvedená soutěž Copak bych vám lhal, kde se poprvé ve své kariéře uvedl coby moderátor, neslaví moc velký úspěch. „Už nás přesunuli z prvního programu České televize na druhý, pořad jde o hodinu později. Ani reprízu nedávají. Patrně to nezaznamenalo větší pozornost,“ uvedl Bareš, který prý netuší, zda vůbec dojde k dalšímu natáčení.

Show se po přestěhování na jiný kanál velmi propadla ve sledovanosti, nyní má kolem sta tisíc diváků za jeden díl. Podle jedněch je za neúspěchem výkon jindy výborného Bareše, jiní si myslí, že za to mohou někdy až afektované výkony soutěžících, například Sandry Pogodové s Michalem Dlouhým. Soutěžící totiž velmi nuceně přehrávají.

Sám Bareš říká, že plán sledovanosti se podařilo dodržet a výsledek je podle něj na tvůrcích, neboť interpreti prý zadání splnili. „Pro mě to je nejzajímavější tím, že při natáčení potkám lidi, s kterými bych se jinak nesetkal,“ vysvětluje a je zvědavý, zda si nadále udrží slušný přivýdělek, nebo zda televize formát, převzatý od britské BBC, úplně zruší. „Natočeno je 21 dílů, další natáčení je naplánováno na začátek dubna. Není ale jisté, jestli k němu dojde,“ dodal Bareš.

Česká televize ho však zatím uklidňuje. Otázka je, na jak dlouho. Svou jarní novinku ale zatím nezařízla. „Objednali jsme si 26 dílů, což odpovídá jedné sezóně. Programové schéma podzimu ještě není finálně dotvořené. Tradičně ho budeme představovat až během léta,“ uvedla pro Super.cz mluvčí České televize Michaela Fričová.

Reklama

Další články

Načítám