Hlavní obsah
Článek

Již skoro rok nás svádí z televizní reklamy na přípravek podporující potenci mužů a má nakročeno hodně vysoko. Tahle krásná blondýnka s uhrančivýma zelenýma očima se jmenuje Tereza Jelínková a v modelingu se pohybuje skoro už jedno desetiletí. Podívejte se do fotogalerie na její luxusní postavičku!

Začínala v přední české modelingové agentuře, která ji hned poslala do zahraničí. Pracovala převážně v Itálii, kde nafotila několik kampaní a byla tváří mnoha přehlídek předních módních návrhářů. Na Sicílii například prezentovala známou značku českého piva. Nezůstala jen u Itálie, fotila katalogy v Německu a podívala se až za oceán do Spojených států.

U nás byla finalistkou několika soutěží krásy. „Není to ale nic pro mě,“ říká. Protože patřila do stáje motocyklového závodníka Jakuba Smrže (superbiky) coby Grid girl, procestovala s jeho týmem všechny evropské okruhy. A v Čechách natočila několik úspěšných reklam, tu poslední s hollywoodským hercem Bradley Cooperem. Za sebou má také pár kalendářů pro motoristické příznivce a několik přehlídek, ale pořád je jí to málo. Nyní se snaží probojovat do českého šoubyznysu.

A i když se od majitelky takové okouzlující tvářičky a postavy, jakou má Tereza Jelínková, už nic jiného neočekává, rozhodně nepatří ke klasickým blondýnkám z vtipů. „Studuji Vysokou školu ekonomickou v Praze a k tomu se vzdělávám v akreditovaném oboru rozhlasový a televizní moderátor. Snad mám příjemný hlas. Už jsem si odmoderovala pár menších akcí,“ uvedla.

Takhle 177 cm vysoká blondýnka s ideálními mírami 88-58-88 je prostě živel, o kterém asi ještě hodně uslyšíme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám