Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Zpěvačka Aneta Langerová (37) je v šoku! Když se totiž v pátek ráno vrátila domů z Košic, kde měla vystoupení, zhrozila se. Neznámý lupič jí totiž vybílil její pražský byt. Po jeho řádění se ze zpěvaččina bytu stal v podstatě holobyt.

„Když jsem se ráno vrátila vlakem z hraní v Košicích domů, čekalo mě nemilé překvapení. Nějaký dobrák mi vykradl byt. Vzal si vše, co pro mě mělo velkou hodnotu. Všechny má data, práci na nových věcech, podklady na koncertní hraní a celý archiv všeho, co jsem kdy udělala,“ svěřila se zhroucená zpěvačka na sociální síti Facebook. Během chvíle tak přišla o všechnu svou práci.

Naděje ale umírá poslední. Langerová se rozhodla požádat o pomoc. A jak jinak, než prostřednictvím sociální sítě. „Může se stát, že budu mít štěstí a alespoň malou část toho všeho získám díky někomu z vás zpět. Přeci jen je to sedm let života zaznamenaných na několika hard discích a v počítačích. Moc mi na tom záleží. Chtěla bych vás tímto požádat o pomoc. Kdyby někdo z vás narazil na dva notebooky značky Apple nebo na několik hard disků, na kterých by stále byla má data, prosím, dejte mi vědět. Vykoupím je od vás zpátky. Budu ale vděčná i za jakoukoliv zprávu, která by mě k mým věcem přiblížila,“ prosí zpěvačka.

Ta má pro všechny eventuální poškozené radu k nezaplacení. „Dobře se zamykejte a cennosti ukládejte na bezpečná místa,“ dodává Langerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám