Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přesně před rokem herečka Kirstie Alley (61) okouzlovala televizní diváky v taneční soutěži Dancing with the Stars, kde nakonec se svým tanečníkem Maksimem Chmerkovským skončila těsně za vítězným párem.

Alley tehdy díky pravidelnému pohybu zhubla třicet kilogramů. Přestože od té doby Kirstie zase něco nabrala, pořád se udržuje celkem fit. Avšak i na této dlouho nestárnoucí herečce se už začínají podepisovat přibývající léta. To jí ale rozhodně nebere její pověstnou chuť na mladíčky.

Herečka se v úterý dostavila do Beverly Hills na zkoušky k vystoupení v nové řadě Dancing with the Stars a v obličeji vypadala značně unaveně. Potkala se však s jedním z mladíků ze štábu pořadu, kterého nejspíš znala již z loňska a evidentně s ním laškovala.

Během svého loňského působení v soutěži si Alley začala románek s teprve jednadvacetiletým Shanciem Boydem. Tomu dala po pár týdnech kopačky, jelikož nesnesla, že se nechce odstěhovat od své matky, a tak jej označila za mamánka a raději vztah ukončila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám