Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nedávný nedobrovolný odchod ulítlého Jiřího Pomejeho (†54) z postu moderátora VIP zpráv může mít pro televizi nepříjemné finanční důsledky. Jak se Super.cz podařilo zjistit, Pomeje měl podepsanou smlouvu, která mu zaručovala příjem po určitou dobu a zdá se, že ho bude tvrdě vyžadovat. Ve hře je možná až přes půl miliónu korun!

„Nechápu to, proč se se mnou rozhodli ukončit spolupráci. Asi v tom jsou zájmy určitých lidí. Nedávno se mnou podepsali výhodnější smlouvu. Dostal jsem lepší peníze i víc služeb,“ divil se herec, producent a moderátor po vyhazovu, který pak ještě přitvrdil a označil za původce rozhodnutí rozvázat s ním spolupráci primáckou ženskou mafii.

A i když nikoho konkrétního nejmenoval, manžel Ivany Karel Gott si to nepochopitelně vztáhl na sebe a svou ženu a nazval ho srabem a slabochem, zatímco naštvaná Prima už mu nedovolila odvysílat další tři služby a rozloučila se s ním předčasně. Pomeje Gottova slova o manželce, o níž Mistr řekl, že možná ve VIP zprávách také skončí, nekomentoval.

Jenže Pomeje nemusí asi úplně truchlit. I když patřil k externistům, existují zprávy, které říkají, že nepřijde zkrátka. „Pomeje měl tak postavenou smlouvu, že teď klidně může požadovat půlroční plat. A to minimálně. Už se nechal slyšet, že na televizi teď pošle právníky,“ dozvěděli jsme se z okolí kontroverzního člena české showbyznysu. Celkově by si mohl přijít i na půl miliónu korun.

Sám „Pomík“ nechce zprávy o chystaných právnických bitvách nijak komentovat. „Do práce advokátům nemluvím a nechci nic takového ani řešit. Věnuju se teď odpočinku a probírám nabídky, které se mi naštěstí nahrnuly. Bez práce nezůstanu,“ otočil otázku jiným směrem.

Související témata:
Odstupné

Reklama

Další články

Načítám