Hlavní obsah
Článek

U spousty módních návrhářek člověk přemýšlí, zda se do branže nedostaly jen proto, aby si byly schopny spíchnout vlastní dobře padnoucí stan na své přebujelé tvary všech částí těla. Monika Zahradníková (23) k nim ale ani náhodou nepatří. Je krásnější než většina jejích modelek. Podívejte se na luxusní fotky této nebezpečně svůdné dívky, jež umí uhranout nejen svým tělem, ale i tvorbou!

„Jsem módní návrhářka, modelingem jsem se nikdy neživila a ani to nemám v plánu. Jen jsem někdy ráda před objektivem a v ten moment i středem pozornosti. I když by práce modelky byla určitě snazší, radši se na ně dívám v pozadí, když fotí mé kolekce,“ tvrdí obdivuhodně půvabná dívka, která mezi zákaznicemi nemá příliš mnoho známých tváří jako její konkurence, zato má ale dobrý kšeft.

„Mými klientkami jsou úspěšné ženy. Zabývám se ale i produkcí, například focení ve stylu Jamese Bonda pro charitativní galavečer na podporu občanského sdružení DebRA je můj společný projekt s jednou agenturou,“ pochlubila se Super.cz Zahradníková, pro niž nedávno nafotila kampaň pohledná Miss IT Jana Vitoušková.

Monika má ateliér v centru Českých Budějovic, volné chvilky ale tráví bez přítele. „Nikoho nemám,“ překvapuje nás. To jsou snad muži kolem ní slepí?

Focení ve stylu Bonda proběhlo za přítomnosti známého herce Lukáše Hejlíka. Známý proutník se kupodivu choval slušně. „Lukáš je velký profesionál a jsme dodnes dobří přátelé,“ pochvaluje si spolupráci kráska, jejíž snímky chtěl uveřejnit i prestižní časopis pro pány s králíčkem ve znaku, nebylo mu ale vyhověno. Jaká škoda!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám