Hlavní obsah
Článek

Spodní prádlo by mělo být krásné, ale hlavně pohodlné. Našli jsme pro vás kousky, které jsou nejen trendy, ale také vysoce komfortní! Jaké nejnovější kousky si pro vás módní návrháři připravili? Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější modely pro tuto sezónu. Celá řada je nyní se slevou 20% - takže neváhejte!

Jaké trendy ve vašem prádelníku nesmí chybět?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenky, kalhotky, košilky, body i erotické prádlo – vše podléhá módním trendům. Jaký z nich si vyberete? Satén, puntíky, proužky či krajku? Všechny kousky od značky Hamana jsou krásné, trendy a skvěle padnou.

Luxusní satén pro nezapomenutelné noci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Satén v ložnici nic nenahradí. Splývavý a hladký materiál vám zajistí neopakovatelný pocit luxusu. Asymetrické střižení spodního dílu činí tuto košilku unikátním kouskem a díky nastavitelným ramínkům padne každé postavě. Zdobení černou krajkou je detailem, který dodává košilce nádech erotiky. Dodávána v dárkovém balení – udělejte si radost!

Elegance pro extra plný výstřih

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elegantní a svůdná podprsenka, která zajistí extra plný dekolt, by neměla chybět v žádném šatníku! Každá žena si chce někdy užít obdivné pohledy. Chcete-li, aby vaše vnady opravdu vynikly, zvolte podprsenku Charlie. Díky nízkému středu a extra push-up efektu je do velmi hlubokých výstřihů jako dělaná. Užijte si pozornost všech mužů ještě dnes!

Nesmrtelné puntíky patří i do prádelníku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Puntíky se vracejí – a nejen na svršcích. Oblečte podprsenku Caroline a hned ucítíte ten mladistvý pocit! Střih košíčků do tvaru T vaše vnady vytvaruje dokulata a díky vyššímu středu skvěle padne! Ramínka můžete odepnout a koketně odhalit ramena. Buďte dnes trochu rozverná!

Jaké trendy vládnou nočnímu prádlu?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Komfort a přitažlivý vzhled je to, co v ložnicích vládne. Pohodlí je pro vás nadevše, ale také chcete vypadat atraktivně? Košilka Virginia je pro vás to pravé! Vaše požadavky na pohodlí splní elastický a příjemný materiál. Něžný vzhled a lemování jemnou krajkou vám dodají šmrnc. Dárkové balení vás určitě také potěší!

Sexy komplety se vracejí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nenosíte noční košilky? Vsaďte na svůdné komplety! Elegance, koketnost a příjemný materiál – to je komplet Charlie. Černý elastický materiál zdobený decentním bílým proužkem a bílou krajkou je jako dělaný k příjemnému snění. Tři mašličky na obou dílech jsou zajímavým a originálním detailem.

Další články

Načítám