Hlavní obsah
Článek

Nedá se říct, že by na letošním předávání filmových cen Oscar někdo předvedl vyloženě módní faux pas. Nějaké hříšnice se ale po rudém koberci před divadlem Dolby přece jen prošly.

Asi nejděsivější outfit předvedla Helena Bonham Carter. Už jsme si zvykli na to, že herečka všechny galavečery absolvuje v šatech, které nápadně připomínají kostýmy z duchařských filmů režiséra Tima Burtona. Tentokrát jako by paní Helena chtěla zhmotnit animovanou postavu mrtvé nevěsty, kterou před lety dabovala.

Že se Helen Hunt neoblékla v nějakém věhlasném módním domě, ale sáhla po šatech z konfekce H&M, bychom jí nevyčítali. Vždyť styl a šarm si člověk stejně za peníze nekoupí (navíc na její obranu je třeba uvést, že se ozdobila šperky od Martina Katze v hodnotě čtrnácti miliónů korun). Je nám ale líto, že herečka dopustila, aby se projevil nekvalitní materiál šatů a po cestě v autě se na róbě vytvořily ošklivé sklady.

Příliš to nevychytala ani Kelly Rowland. Návrhářka Donna Karan pro ni připravila architektonicky řešené šaty, které se málem rozsypaly jako domeček z karet. Díky originálně řešenému živůtku to vypadalo, že zpěvaččina ňadra šilhají.

Předtím, než Catherine Zeta-Jones sáhla po zdobných šatech od Zuhaira Murada a neméně nápadných náušnicích, tak si měla připomenout rčení, že ’není všechno zlato, co se třpytí’. To samé přes kopírák platí i pro Renee Zellweger, která navíc k nepříliš lichotivě střiženým šatům od Caroliny Herrery odflákla líčení i vlasový styling.

Více z módních zakopnutí najdete v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám