Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jaro se kvapem blíží a je nejvyšší čas přemýšlet, jak toto období co nejlépe využít pro zformování postavy, se kterou se v létě blýsknete na pláži. I celebrity vědí, že krásná postava není zadarmo. Někdo se trápí ve fitcentru, jiný zkouší „zázračné diety“. Modelka Simona Krainová si už několik měsíců pochvaluje kouzlo vibračních strojů.

Simona Krainová: Propadla kouzlu vibrací

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pečuje o dva malé syny, manžela a jde z jedné pracovní příležitosti do druhé. Simona Krainová (40) je prototypem ženy, která se nezastaví. Přitom se ale už pár měsíců po porodu může chlubit skvělou postavou. „Objevila jsem skvělý způsob, který mi umožní spalovat kalorie a zpevňovat postavu i během náročného denního programu,“ říká modelka a dvojnásobná matka, která už několik měsíců využívá vibrační stroje Vibrostation.

Krásnou postavu můžete mít za pár korun

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Cvičení na plošinách VIBROSTATION je ideální pro každého, kdo se nechce trápit v posilovně a věnovat shazování kil mnoho času. Při cvičení se nezpotíte, nemusíte se převlékat, váš make-up a účes netrpí. Na plošině stačí pouze stát a plošina cvičí za vás. Pro viditelný efekt přitom stačí docházet pouze na 30minutové lekce, během nichž vám vibrační plošiny rozkmitají téměř všechny svaly v těle a pomohou vám zhubnout a snížit hladinu tuků v těle. Autorizovaná studia najdete v Praze na Pankráci vedle OC Arkády v budově City Empiria, v OC Galerie Harfa a nově v Havelské ulici v centru Prahy. Dále ve městech Olomouc, Prostějov, Uherské Hradiště, Brno a v Pardubicích.

Další články

Načítám