Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Bývalá členka jedné slavné dívčí skupiny opět dokázala, že i maminky mohou být sexy. Blonďatá popová diva zveřejnila fotografii, na níž je oblečená do upnutého černého kostýmu, který nechává vyniknout jejím ladným křivkám, jichž docílila pomocí pravidelného cvičení a striktně upraveného jídelníčku. Slavnou tváří britské scény není nikdo jiný než Geri Halliwell (51).

„Dnes zachraňme svět anebo vykrademe banku?“ napsala zpěvačka pod snímek, kterým se pochlubila na jedné ze sociálních sítí. V černém obleku, se škraboškou na očích a s botami na podpatku vypadala přítelkyně podnikatele Antona Kaszubowskiho vskutku svůdně.

Podle zpráv ze zpěvaččina okolí tráví Geri se svým novým přítelem hodně času a vypadá to, že jim společné chvíle prospívají. S Antonem se setkala v prosinci loňského roku prostřednictvím společných přátel.

Anton, který zbohatl díky podnikání s hazardními online hrami, je o dva roky mladší než Geri a má velmi dobré vzdělání - studoval na Magdalen College, Oxfordu a na univerzitě v Londýně. A co je pro zpěvačku nejlepší, je fakt, že má naditou peněženku a rozumí si s její dcerou Bluebell.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám