Hlavní obsah
Článek

Slavná představitelka Popelky Libuška Šafránková (†68) se po předloňských zdravotních potížích dostala zpátky do formy a opět neskutečně září. Ještě před dvěma lety se kvůli ní muselo na delší čas přerušit natáčení pohádky Kouzelná tetička Valentýna. Mezitím ale porazila záhadnou nemoc. Už je zase fit, změnila účes a tvář má přes pomalu blížící se šedesátku prakticky bez vrásky!

Libuška nedávno dotočila audioknihu Boženy Němcové Babička. Čtyřhodinový záznam vychází na třech cédéčkách a herečka se cítila velmi potěšena, že jí práci, s kterou má už zkušenost před kamerou, znovu nabídli.

"S Babičkou jsem se poprvé setkala na konzervatoři, kdy mě režisér Antonín Moskalyk obsadil do své adaptace televizního filmu," řekla Šafránková. Právě role Barunky ve filmu Babička ji před čtyřiceti lety proslavil. Pohádka Tři oříšky pro Popelku vznikla až dva roky poté.

Nejde ale o jedinou zajímavou věc kolem Šafránkové, která se s manželem Josefem Abrhámem (†82) straní veřejnosti a je vzácností potkat je na večírcích. Redakce prověřuje zdroje, které naznačují, že se kolem ní nyní začnou dít mimořádně velké věci. Super.cz bude čtenáře brzy informovat.

Reklama

Další články

Načítám