Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Šokující průzkum odhalil, co jste možná už samy tušily: většině žen nepadnou běžně prodávané podprsenky. Jak je to možné? Na čí straně je vina? A co se s tím dá dělat? Našli jsme e-shop, kde nyní seženete oblíbené podprsenky pro velká prsa s dvacetiprocentní slevou!

Jak vybrat správnou velikost?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velká ňadra, úzký hrudník, široká záda, prsa daleko od sebe nebo naopak příliš blízko… A ta zatracená podprsenka zkrátka nesedí. Poznáváte svůj problém? Nejste v tom sama. S podobnými potížemi se potýká naprostá většina žen. A přitom by stačilo nabízet větší škálu velikostí podprsenek. Ale zdá se, že k tomu jsou výrobci hluší. Naštěstí však ne všichni – na Astratex.cz naleznete moderní podprsenky značky Krisline, která se specializuje na nestandardní velikosti.

Velká prsa má více než polovina žen!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Muži mohou slavit, žen s velkými prsy u nás přibývá. Bohužel velikosti podprsenek tomu neodpovídají. Škrtí vás podprsenka, vylézají vám prsa z košíčků nebo si připadáte zkrátka splácnutá či deformovaná? Je načase pořídit si správnou velikost - větší. Díky Astratexu konečně máte kde. Například podprsenka Crystal byla speciálně navržena pro optimální podporu velkých ňader – odstraní bolesti zad a poskytne pohodlí. Copak si něco takového nezasloužíte i vy?

Speciální podprsenka pod oblečení boduje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Která žena by to neznala – koupíte si krásné nové šaty s hlubokým výstřihem, abyste se světu mohla pochlubit svými vnadami. A doma zjistíte, že vám z nich ošklivě vykukuje okraj podprsenky. A šaty letí do kouta. Nevěště hlavu a šaty zase vytáhněte – s podprsenkou Marika si teď budete užívat výstřihů naplno. Speciální střih a tělová barva zaručí, že bude prádlo doslova neviditelné. A dobrá zpráva nakonec – je k dostání i ve větších velikostech.

Dejte šanci eleganci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Řadíte se naopak k ženám, k nimž příroda příliš štědrá nebyla? Zoufáte si a přemýšlíte o plastice? Je to zbytečné! Značka Krisline má ve své nabídce také podprsenky s push-up efektem. Když navíc dáte šanci elegantním motivům a střídmým barvám, určitě u svého partnera zabodujete. A budou vám závidět i kamarádky v šatně. Kromě toho se můžete těšit na nastavitelná ramínka a neuvěřitelné pohodlí. Tak hurá do vybírání!

Nebezpečně pohodlné podprsenky útočí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A je to tady – Krisline nabízí majitelkám velkého poprsí konečně podprsenky, které poskytují nebývalý komfort. Už žádné zbytečné otlačeniny, podrážděná kůže či bolesti zad. Podprsenka Fortuna byla navržena pro maximální pohodlí. Pevné kostice ve spolupráci s bočními kosticemi poskytnou vaším ňadrům potřebnou oporu, ramínka si nastavíte podle svých potřeb a po celý den si budete užívat příjemný materiál luxusní krajky… Nehledejte jinou podprsenku, našla jste tu pravou.

Oblíbené bardotky jsou zpět!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ano, jsou zpět a tentokrát i ve variantě pro ženy s malým obvodem hrudníku a většími prsy. Na ty se totiž také často zapomíná, a přesto není nic neobvyklého, když má jinak drobná žena bujnější poprsí. Bardotky z kolekce Krisline si zamilujete pro dostatečnou podporu, kterou ňadrům poskytují díky střihu i silikonovému proužku po obvodu. A navíc jsou tak krásné… Která z vás by jim chtěla odolávat? Je to marné, podlehněte jim také.

Další články

Načítám