Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americkou R’n’B divu Toni Braxton si určitě budete pamatovat díky nesmrtelnému hitu z roku 1996 Un-Break My Heart. Tato mulatka tehdy okouzlovala nejen sytým hlasem, ale také svou krásou a štíhlou postavou.

Čtyřiačtyřicetiletá Toni, která neustále střídá barvu i délku vlasů, je aktuálně opět dlouhovlasá brunetka. Přestože se její tvář poněkud zakulatila, vypadá stále velice mladistvě.

Toni Braxton je šestinásobnou držitelkou cen Grammy a po celém světě prodala přes 60 miliónů nahrávek. Přestože dnes už o Toni není v našich končinách příliš slyšet, ve své domovině se stále těší velkému úspěchu. Například její poslední album Pulse z roku 2010 se dostalo až na vrchol žebříčku Billboard R&B alb. Přesto se často hovoří o tom, že se zpěvačka zmítá v dluzích a osobních bankrotech.

Zpěvačka je dvojnásobnou maminkou. Se svým prvním manželem, muzikantem Keri Lewisem, má desetiletého syna Denima a devítiletého Diezela, kterému byl v roce 2006 diagnostikován autismus. V současnosti jsou Braxton s Lewisem odloučeni, ale rozvod zatím neplánují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám