Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na včerejším předávání filmových Oscarů v hollywoodském Dolby Theatre sice chyběla, o to více pozornosti na sebe ale upoutala na 21. výroční akci AIDS Foundation’s Oscar Viewing Party pořádané Eltonem Johnem. Heidi Klum (50) vsadila na blyštivou zlatostříbrnou róbu od Juliena Macdonalda a výrazné náušnice z velikých trojúhelníků, které dokonale ladily se vzorem na šatech. Do očí se tentokrát modelce vydržel dívat asi jen málokdo...

Model jednoduchého střihu ze splývavého materiálu byl nepřehlédnutelný díky hlubokému výstřihu, a především pak jeho obsahu. Heidi tak senzačně upozornila nejen na sebe, ale také na svůj pořad Project Runway, v němž působí jako porotkyně a hledá nové tváře modelingu.

Za pozornost jistě stálo i řešení zad, které bylo v kombinaci jemné síťoviny na bocích a pruhu látky s flitry kopírující páteř velmi sexy.

Na události se Heidi potkala i se svou letitou kolegyní z branže Naomi Campbell (42), jež okouzlovala v elegantních tmavě modrých šatech. Modelky jsou si ale nyní částečně i konkurentkami, jelikož Naomi působí vedle Karolíny Kurkové v dalším z televizních projektů shánějících nové modelky The Face.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám