Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Deník Daily Mail na svém serveru uvádí, že americký bulvární magazín Star pravděpodobně upravil fotografii pořízenou z nedávné cesty britského vznešeného páru po Singapuru. Princeznino bříško na snímcích z recepce, kde se William (41) s Kate (42) setkali se singapurským prezidentem a premiérem a jejich manželkami, ve skutečnosti nevypadalo v saténových šatech tak oble jako v magazínu. Star své tvrzení opírá o další ‚jasný fakt‘ - Kate totiž pila pouze vodu.

V magazínu je navíc na obálce s pravděpodobně upravenou fotografií velký nápis: „Skandál střídá radost: Jsou to dvojčata!“

Vévodkyně Catherine je na snímku ve své typické póze, kdy má boky více vepředu než ramena a má pokrčenou ruku. V tu chvíli si zrovna povídala s Mary Tan, manželkou singapurského prezidenta Tonyho Tana.

Magazín Star přitom o údajném těhotenství vévodkyně z Cambridge na titulní straně nespekuluje poprvé. Nedávno pro změnu hlásal: „Je to oficiální! Kate je těhotná.“ Tehdy tohoto dojmu nabyl proto, že princezna neměla volnější šaty stažené opaskem, jak to obvykle dělává.

Reklama

Další články

Načítám