Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bez chlapa to někdy nejde. To musela uznat i Dagmar Havlová (71), v jejíž blízkosti se začal objevovat mladý muž. Ten ji vyzvedával i po páteční premiéře hry Rebeka ve vinohradském divadle, kde se zdržela na oslavě s kolegy téměř do půlnoci.

Večer s ní ale netrávil. O hodinu dříve, než s paní Dagmar a její fenkou Grace odjížděl z náměstí Míru, pečlivě zametl auto od sněhové nadílky a pak Havlové, která byla unavená z náročné premiéry, galantně pomohl na přední sedadlo. Odrůstající štěně usadil do zadní části terénního Mercedesu, který byl tento víkend v Praze ideálním dopravním prostředkem.

Více než pracovně přátelský vztah ale pravděpodobně mezi Dagmar Havlovou a mladým gentlemanem není. Podle Blesku, jehož fotoreportéři byli bývalé první dámě v patách, se ve vile v Dělostřelecké ulici na Ořechovce zdržel pouhých deset minut, kdy ji doprovázel do domu, a pak zase odfrčel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám