Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V zákulisí kuchařské show MasterChef se řeší nebývalý problém, který v dějinách všech možných reality show nemá obdoby. Organizátorům zkomplikovala život extrémní postava jednoho ze soutěžících.

Finalista z Olomouce Jiří Sedlář, který měří dvě stě třináct centimetrů, totiž svou obří postavou nechtěně demoluje zařízení uvnitř bratislavské vily v hodnotě 34 miliónů, v níž soutěžící bydlí.

„Už pod ním zařvala postel a gauč v obýváku, obojí se rozlomilo. Museli jsme pohovku improvizovaně podložit cihlami, aby se na ní dalo sedět,“ svěřil zdroj z vily, kde soutěžící bydlí.

Produkce řeší, jak si s tímto problémem poradit, a proto obrovi Jiřímu objednala speciálně vyztuženou postel. Zatímco ve vile se Jirka, který je v kolektivu oblíbený díky svému nekonečnému vtipkování, potýká s problémy, v kuchyni MasterChef se mu zatím dařilo. Jestli tomu tak bude i nadále, uvidí televizní diváci už tento pátek večer, kdy se utká devatenáct zbylých soutěžících při tématu kuchyně střední Evropy.

Související témata:
Obr

Reklama

Další články

Načítám