Hlavní obsah
Článek

Leona Machálková (56) nám vždycky vyprávěla, že to, jak dobře vypadá, je skryté v genech. Konkrétně postavu má prý po svém tatínkovi, který i ve svých sedmdesáti v klidu ujede denně osmdesát kilometrů na kole. Pořád se ale neměla k tomu, aby přivedla tátu do společnosti.

Pan Josef Machálek žije s manželkou v Přerově, ale přesto jsou oba ochotní kdykoli Leonu podpořit. Pokaždé, když potřebuje, tak přijedou - pohlídají, pomohou se stěhováním, prostě jako rodina drží pevně při sobě. A táta je opravdu velký fešák a sportovec.

"Dokonce se několikrát psalo, že mám nového přítele," smála se Leona na konto toho, když se velmi sporadicky objevila s tatínkem ve společnosti.

Stejně jako kdysi Leonu dědeček Pepa teď vede ke sportu také zpěvaččina syna Artura. Byli jsme toho svědky, když měla Leona s tátou a synem natáčet reportáž pro příští TopStar. Vzhledem k pekelnému počasí se sešli aspoň na bowlingu a na kulečníku.

Přestože táta Leonu, která je jedináček, nadevše miluje, tak ji vychovával přísně a naučil ji disciplíně. Leona až dnes otevřeně přiznává, že si jako malá přála být více zahrnovaná láskou a něhou. Až dnes chápe, že její tatínek lásku, kterou k ní samozřejmě cítí, neuměl projevovat takovým způsobem, jak si ona představovala.

Je to chlap, který tyto věci projevuje jinak a moc o nich nemluví. Leona je po něm tvrdohlavá a cílevědomá. Dnes si moc rozumějí a on je vlastně takový druhý táta Artura. Dnes dává Leoně najevo svůj obdiv nad tím, jak se prosadila v branži a co všechno dokázala. Zvlášť, když je teď jako žena na vše sama.

Leona se těší na svůj nový projekt - chce vydat nové CD, do kterého prý vloží všechno. A tento projekt vnímá jako svůj velký comeback.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám