Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55) chystá velký comeback. Poté, co mu lékaři diagnostikovali těžký zánět slinivky a doslova utekl hrobníkovi z lopaty, na dlouhou dobu přerušil své účinkování v muzikálech Bídníci a Kat Mydlář.

Málokdo tehdy věřil, že se Hůlka brzy vrátí na jeviště. Charismatický zpěvák však všechny překvapil a už za pár dní se objeví v muzikálu Bídníci, kde opět ztvární roli Javerta.

„Na premiéře se Danovi zpívalo výborně a sklidil velké ovace. Když jsem s ním včera mluvil, svěřil se mi, že se na své první představení po delší pauze velmi těší a cítí se ve formě," řekl Super.cz producent František Janeček (79).

Hůlka, který zhubl dvacet kilo a na vystoupení se pečlivě připravoval, se divákům představí v jednom pátečním a ve dvou sobotních představeních.

Všichni pochybovači, kteří nevěří, že se Hůlka dokázal dát tak rychle dohromady, se tak mohou na vlastní oči přesvědčit v pražské GoJa Music Hall, kde se Bídníci hrají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám