Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zajímá vás, jak může Roman Vojtek (52) mezi naprosto stejnými dvojčaty rozpoznat svou manželku a švagrovou? Podle herce je to prý velmi jednoduché, každá z krásných sester je prostě úplně jiná.

„To vám možná jen přijde, že jsou k nerozeznání," vysvětluje Vojtek. Hvězda retro seriálu Vyprávěj se naposledy objevila s krásnými dvojčaty na přehlídce brazilského návrháře Alexandra Herchcovitche, která zahajovala Dreft Fashion Week.

Obě blonďaté krásky byly velmi rády, že se letošního svátku módy mohly zúčastnit, jelikož jim byl loňský pilotní ročník zapovězen. Vzhledem k tomu, že obě rodily své první potomky v květnu 2010, tak se musely naplno věnovat rodičovským povinnostem a na zábavu nebylo ani pomyšlení.

„Děti byly ještě malé a nechtěly jsme se od nich hnout. Tento rok si to vynahradíme a navštívíme všechny zásadní akce," svěřila nám Vojtkova manželka Tereza (33).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám