Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Valeria Mazza předvedla své dokonalé křivky na luxusní párty v Praze. V rámci Fashion Weeku vyrazila na večírek jedněch z nejdražších bot světa Christian Louboutin. A pořádně se na to vyfikla. Oblékla si neuvěřitelně sexy šaty z černé krajky. Naostro ale nevyrazila. Pod šaty si oblékla prádlo tělové barvy.

Valeria má i po čtyřech dětech ve svých 38 letech dokonalé křivky. Jak to světová topmodelka dělá? "Jako normální ženská jsem si vždycky hlídala, co jím, snažila jsem se sportovat, plavala jsem. Hrála jsem tenis, běhala jsem," prozradila, jak si udržovala postavu během let v modelingu. "Teď mám 4 děti, přežila jsem těhotenství, bylo to hodně těžké, opravdu. Stále mám určitou rutinu. Snažím se jíst zdravě, když ale mám chuť, dám si čokoládu se svými dětmi. Jím zeleninu, maso, drůbež. Snažím se vyhnout smaženým jídlům, hranolkům," vysvětlila světová topmodelka.

Valeria má s manželem, jihoamerickým finančníkem Alejandem Gravierem tři syny a jednu dceru. Ta už ve svých čtyřech letech chce jít ve stopách své maminky.

"Já myslím, že už teď je úplně blázen do mé práce. Miluje, když se maluju, stále se obléká za princeznu. Budu se jí snažit ukázat, jak to v modelingu funguje a pomohu jí. Ta práce je krásná, ale důležité je naslouchat lidem, kteří mají více zkušeností, a zůstat v kontaktu s rodinou," dodala Valeria, jejíž nejlepší kamarádkou z dob modelingu zůstala Eva Herzigová. "Hodně spolu komunikujeme. Je také matka, máme společná témata," uzavřela Valeria.

Reklama

Další články

Načítám