Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rocker Pepa Vojtek (58) poprvé vyrazil s manželkou a novorozeným synem Adámkem na veřejnou akci. Celá rodina si za slunečného odpoledne vyšla na fotbalový zápas, kde se mezi sebou utkaly týmy muzikálů Klíč králů a Aida. A Pepa na trávníku pochopitelně nemohl chybět. "Kolegové viděli Adámka poprvé a myslím, že byli dojatí, rozplývali se. Přáli nám hodně štěstí, gratulovali," prozradila Jovanka.

Známá  tanečnice je teprve měsíc po porodu. Už se ale vrací do plné formy. Na postavě kila navíc nejsou vůbec znát. "Je to tak rovnoměrně rozložené, že to možná není moc vidět. Váha ale nelže. V porodnici jsem nechala deset kilogramů, ještě osm musí dolů. Ale pozvolna, nic drastického, abych nepřišla o mléko," řekla Super.cz Jovanka.

I když prý skoro nespí, vypadala výborně a odpočatě. "To ráda slyším, ale je to s Adámkem v noci pěkně náročné. Spím maximálně čtyři hodiny, a to ještě ne v kuse, spíše tak po dvou hodinách. Jsem unavená, ale to k tomu patří. Jsem šťastná máma," usmívá se tanečnice.

Do divadla se Jovanka zatím nechystá. "Nyní to neplánuji. Adámek mě stoprocentě potřebuje a on je pro mě prioritou. S tancováním nekončím, vrátit se chci, ale uvidíme, jak to půjde," dodala známá tanečnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám