Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Taťána Kuchařová (36) se už neviděla s přítelem dva týdny a další ještě přijdou. Ona je zaneprázdněná prací v Evropě, její partner Lan Anderson natáčí v Americe film. "Stýská se nám, ale o to víc se pak na sebe těšíme. Vždycky se snažíme od sebe být maximálně tři týdny. Náš vztah vidím velmi pozitivně a jsem vážně šťastná. Pracovně zažívám neuvěřitelný rok, funguje soukromí," řekla Super.cz Kuchařová.

V Čechách ji nyní čeká focení kampaně a pak se přemístí do evropských metropolí. "Odskočím si do Německa, Dánska, do Itálie a pak zpět do Ameriky za přítelem," vysvětluje Taťána, která v poslední době hodně pohubla.

"Mám to tak vždycky. Když začnu mít hodně práce, kila jdou dolů sama. Mám velikost 36," dodala Taťána, která se objevila na módní přehlídce své kamarádky a dvorní návrhářky Ivany Mentlové. V roli modelky ale nebyla. "Domluvily jsme se s Ivanou, že budu čestným hostem. Nebylo jisté, jestli budu v Čechách," dodala Kuchařová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám