Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britské dívčí hudební seskupení Girls Aloud má návštěvnost svého turné Ten zajištěnou. Během koncertu v Metro Areně v britském Newcastlu se totiž holky předvedly ve velmi odvážných kostýmech, které byly většinou sestavené ze spodního prádla. Celá show populární holčičí kapely tak velmi připomínala každoročně konanou slavnou přehlídku Victoria's Secret.

Krajky, podvazky, flitry, štras, perly a peří. Kostýmy divokých kočiček vypadaly nádherně a vše bylo ještě umocněné přirozenou krásou zpěvaček.

Dívky chtějí tímto turné oslavit deset let od svého vzniku a přestože mnohé z nich odstartovaly svou sólovou kariéru, na pódiu žádná z nich nechyběla. Ke Kimberley Walsh, Nadine Coyle, Nicole Roberts a Sarah Harding se připojila také nejslavnější členka Cheryl Cole.

Sladká porotkyně z britské a americké verze X-Factoru poprvé předvedla v odvážném kostýmu rajcovní tetování, které přecházelo ze zad přes zadeček až na stehna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám