Hlavní obsah
Článek

Sympatická herečka Ivana Jirešová (47) si během posledních týdnů vytrpěla své. Na vytoužené dovolené v Egyptě jí vyhřezla ploténka a Ivana musela s velkými bolestmi vyhledat lékařskou pomoc. Skončila na kapačkách a dovolenou si tak moc neužila. Po sérii rehabilitací ji v současné době problémy se zády pomalu opouští, a tak si herečka troufá i na lehkou tréninkovou zátěž.

„Když se člověk na něco moc těší, tak to zpravidla špatně dopadne. Ale na druhou stranu musím říct, že tolik adrenalinu jsem na dovolené dlouho nezažila, ale díky skvělé lékařské péči v místní nemocnici jsem to přežila,“ smála se Jirešová, která nemohla několik dní chodit.

Oblíbená seriálová herečka však patří mezi velké sportovní nadšence, a proto hned jak dostala od svého doktora svolení k pravidelnému pohybu, vyrazila do Hradce Králové na trénink, který byl součástí běžeckého seriálu RunTour.

„Běh patří mezi mé nejoblíbenější sporty. Není nad to si ráno přivstat a zaběhat si na čerstvém vzduchu. A protože bydlím na okraji Prahy, nemám to do lesa zase tak daleko. Poslední dobou jsem tomu sice moc nedala, ale už se těším, až zase vyběhnu,“ libovala si Ivana, která se ke sportu vrací po malých krůčcích.

Lékařka jí sice kladla na srdce, aby se nepřetěžovala, ale i tak si nemohla nechat trénink na sobotní závod ujít. „Kromě toho, že jsem si protáhla tělo, jsem podpořila dětské kardiocentrum nemocnice v Motole," říká Ivana.

Oficiální trénink navazuje na seriál běžeckých závodů pořádaných jedním českým pojišťovacím ústavem.

Související témata:
Ploténka

Reklama

Další články

Načítám