Hlavní obsah
Článek

Dřív mezi nimi padala slova plná chvály a uznání, teď už spolu ale asi sotva vykouří dýmku míru! Karla Gotta (†80) se nesmírně dotklo, že z VIP zpráv vyhozený moderátor Jiří Pomeje (†54) se veřejně nezastal jeho ženy Ivany Gottové (48), o níž někteří spekulují, zda za vyhazovem nestojí právě ona. Naopak, pronesl drsná slova o ženské mafii na Primě. Hned z toho byl oheň na střeše. Jak Pomeje reagoval na Mistrova slova o tom, že je srab a slaboch? Budete koukat!

Karel Gott s Jiřím Pomejem ve čtvrtek večer vedl dlouhý telefonický rozhovor, v němž se ho snažil přesvědčit, že jeho manželka za vyhazovem nestojí. Z telefonátu si odnesl přesvědčení, že ho kontroverzní herec, producent a moderátor ujistil, že jeho tezi věří. Když se pak ale „božský“ Karel dočetl o ženské mafii, bouchly v něm saze a bývalého kolegu své drahé polovičky poctil nevybíravými slovy.

„Nechápu to. Hovořil jsem o ženské mafii, nikde jsem jméno Ivany Gottové nezmínil. To novináři si domysleli, že by tam mohla patřit. Rozhodně se v tom ale nebudu dál rozpitvávat. Karla Gotta si nesmírně vážím, ctím ho a je mi naprosto jasné, že to teď doma musí mít strašně těžké,“ pokrčil rameny Pomeje.

„Opravdu už k tomu vůbec nic víc neřeknu. Nezlobte se. Je to pro mě uzavřená záležitost,“ uzavřel Pomeje.

Do sporu se vložila i Prima, která Pomejeho, jenž měl původně vysílat ještě třikrát, s poukazem na jeho údajně sexistické výroky okamžitě stáhla z obrazovky.

Reklama

Další články

Načítám