Hlavní obsah
Článek

Nejstarší z účastníků reality show Hotel Paradise Viktor Valenta zvaný Gino si narozeninovou oslavu ke svým pětatřicetinám užil, jak se patří. Kromě několika dalších soutěžících z reality show na párty nemohla chybět ani jeho přítelkyně Nikol Trojanová (21). S tou se Viktor poznal také v rámci zmiňované show a přestože zpočátku byli hlavně soupeři, teď už spolu randí skoro pět měsíců.

Čerstvý pětatřicátník Gino nezklamal a oblékl si své milované supermanovské tričko, kterým s oblibou provokoval ostatní soutěžící i v Dominikánské republice. V duchu Supermana se nesl také zbytek párty ve Zlatém stromě, jelikož Viktor dostal hned dva tematické dorty. Větší od Niki zůstal ušetřen, ale menší od spoluhráče Mirka Kančiho skončil na hlavě oslavence, a tak mu nezbývalo, než se umýt a převléknout.

To exhibicionistovi jako je Viktor nedělalo žádný problém a akci rovnou spojil se striptýzem, u něhož předvedl i své parádní (jak jinak než supermanovské) spodní prádlo. Niki se k němu k velkému zklamání pánského osazenstva nepřipojila, ale zároveň naznačila, že má pro Viktora své vlastní pikantní překvapení, které ale zůstane jen mezi nimi…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám