Hlavní obsah
Článek

Herečka Nela Boudová (56) patří k těm šťastnějším ženám, které ani v pokročilejším věku nemusí řešit starosti s postavou. Figuru má parádní, takže když se jí dostane kvalitní pracovní nabídky, ale role žádá, aby se na jevišti objevila v hodně krátké minisukni, nemusí si zoufat. Ostatně, stačí si vzpomenout, jak v mnohem odvážnějším úboru ve filmu Vratné lahve ve vlakovém kupé podněcovala fantazii televizních diváků. Teď devizy svého těla, i když pravda ne v takové míře, předvede na divadelních prknech.

Jejím posledním hereckým počinem je role Anny Kozounové ve hře Večírek, kterou počátkem března uvede Divadlo Broadway. „Je to o partičce spolužáků, kteří se po letech setkávají na večírku a v podstatě se nezměnili. Finišujeme se zkouškami,“ řekla Super.cz Boudová.

Hru napsal Michal Suchánek (58), který si zahraje také jednu z hlavních rolí. Vedle něj a Boudové se na Večírku objeví také například Richard Genzer (57), Igor Chmela, Marek Taclík (50), David Matásek nebo stále půvabná Miroslava Pleštilová.

Reklama

Další články

Načítám