Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka, herečka a závodnice v rally Olga Lounová (43) si pochvalovala spolupráci s mnohonásobným Slavíkem Karlem Gottem (†80), se kterým natáčí videoklip ke společnému duetu Dál za obzor.

Lounová Gotta poznala na loňském koncertě, kam se na ni zpěvák přišel podívat a hned ji v zákulisí pochválil. Tehdy se pomalu ale jistě začala rýsovat jejich vzájemná spolupráce.

„Byl to úžasný, splněný dětský sen. Karla jsem vídala na obrazovkách už jako malé dítě úplně všude, člověk si ho hrozně vážil a čím jsem byla starší, tím víc jsem si uvědomovala, že ta jeho kariéra, kterou si vybudoval i v zahraničí, je opravdu neobvyklá, takže k němu mám velký respekt,“ rozpovídala se Lounová o svém vztahu k Mistrovi v pořadu hudební stanice Óčko Limuzína s Mírou Hejdou.

Moderátora Míru Hejdu samozřejmě nejvíc zajímalo, čím Gott zpěvačku nejvíc okouzlil.

„Překvapil mě svojí milostí, sečtělostí a gentlemanstvím - a to absolutně, a také svým perfekcionalismem, což je zase naopak taková věc, kterou byste možná u Karla Gotta neočekávali,“ svěřila se Lounová.

„Všechno musí být perfektně připravené a perfektně obhájené a on to vždycky ještě zpochybní, abychom si všichni byli jistí, proč to tam chceme a proč to tam je zrovna takhle,“ vylíčila svou spolupráci s Gottem Olga.

Karel Gott se podle zpěvačky snaží být neustále „in“ a sleduje nejnovější hudební trendy. A právě proto se nebojí spolupracovat ani s o generaci mladšími talentovanými interprety, mezi něž bezesporu patří i ona.

Olga Lounová se v limuzíně nerozpovídala jenom o Gottovi. Míru Hejdu ohromilo také její vyprávění o závodech rally, kterých se zúčastňuje jako aktivní řidička v rámci celé série mistrovství ČR v rallysprintech.

Jaké má za sebou karamboly a jaký adrenalin prožívá za volantem silného závodního auta, se můžete dozvědět už dnes ve 21:10 na TV Óčko, kde odstartuje další díl Limuzíny s Mírou Hejdou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám