Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Tyhle obrázky zaručeně dojmou všechny pejskaře. Zpěvačka Monika Absolonová (47) zažívá v těchto dnech velmi příjemné starosti. Novým členem její domácnosti se stalo štěně labradora s typicky semaforským jménem Jonáš.

Před pár týdny Monice odešel její psí miláček Kvído, který byl zpěvaččiným parťákem čtrnáct let. Pocit prázdnoty se proto Monika rozhodla okamžitě řešit. „Sama jsem byla překvapená, jak moc mě to zasáhlo. Byl to člen domácnosti a zažil toho se mnou za těch čtrnáct let opravdu hodně,“ přiznala smutně Monika.

„Jonáš je naprosto úchvatný a je s ním strašná legrace. Když jsme si pro něj s bráchou jeli, cítila jsem větší trému, než kdybych šla na schůzku s chlapem,“ říká zpěvačka, které nový psí společník dovede spolehlivě vykouzlit úsměv na tváři.

Monika, kterou čekají v příští sezóně hned dvě skvělé muzikálové role, teď jen řeší, jak skloubí starost o malého neposedu s pracovními aktivitami. Na začátku října vyráží totiž na podzimní turné s Karlem Gottem. „Asi ho budu brát s sebou, nic jiného mi nezbude,“ zakončila zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám