Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soutěž MasterChef rozhodně není nějakým přátelským kuchařským kurzem, soutěžící se zde dostávají až na hranice svých fyzických a zejména psychických možností.

První finálové klání na téma středomořská kuchyně se nevydařilo soutěžící Janě Podané, jejíž výzdobu, na kterou byla tak pyšná, přirovnali porotci jízlivě k plachetnici. Musela bojovat o přežití v soutěži, ale nakonec své místo mezi finalisty uhájila. Její psychikou ale tento souboj velmi otřásl.

„Ostatní jí dávají pocítit, že jen s československou kuchyní nemůže uspět,“ prozradil zdroj ze štábu. A Janu tato situace položila. Často je vidět uplakaná nebo minimálně s pláčem na krajíčku.

Po prvotním šoku se ale Podaná rozhodla bojovat. „Každé ráno si sedne s cigaretkou a kávou ven a studuje kuchařské knihy,“ řekl zdroj. Jana se do soutěže přihlásila i se svým synem, ten ale na rozdíl od ní nepostoupil ani mezi padesát nejlepších a Jana tak zůstala v show MasterChef bez jediné podpory. Její nervozita v kuchyni nejde přehlédnout. Pravidelně je v péči záchranky, která jí ošetřuje poraněné ruce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám