Hlavní obsah
Článek

Nedávné oznámení o nově natočeném seriálu Včelka Mája ve 3D provedení rozradostnilo široké davy jejích příznivců. A také Karla Gotta (†80). Tvrdilo se totiž, že ústřední píseň, kterou u nás i v Německu k seriálu nazpíval, zůstane zachována. Jenže zrada! Producenti dali přednost někomu úplně jinému. „Překvapilo mě to,“ hlesl zklamaně Gott.

Klasika je klasika, změna za každou cenu nemá smysl. Toho se ale bohužel nedrželi producenti stanice ZDF, která již brzy seriál přivede na obrazovky. Song Biene Maja totiž znovu nazpívá populární tamní zpěvačka Helene Fischer.

Gott se může tvářit v klidu, jak chce, ale tohle ho muselo ranit. „Když jsem přijel na vystoupení do Berlína, dozvěděl jsem se, že je to jinak. Překvapilo mě to, ale musím to brát na vědomí,“ pronesl pro Blesk.cz zklamaný zpěvák.

V Německu přitom nemá slavnější písničku, takže je pro něj nastalá situace, jako by přišel skoro o vlastní dítě. A to přitom původně Máju odmítal zazpívat a kamarád Karel Svoboda, který složil melodii, ho k tomu přemluvil až po velkém naléhání.

Doufejme, že kvůli „ztrátě“ Včelky Máji Gottovi popularita u našich západních sousedů nijak neklesne a příznivci mu zůstanou věrní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám