Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už zítra se dozvíme jméno nejkrásnější dívky internetu, která si odnese titul iMiss 2012.

Už sedmý ročník internetové soutěže krásy slibuje pořádný souboj. Mezi deseti sličnými finalistkami se sešly hned dvě „dvojnice“ slavných krásek.

Šestnáctiletá Andrea Žiačiková z Brna, která jako by z oka vypadla Andree Verešové (43) a vysoká blondýnka Šárka Mohorková, jež by mohla z fleku zaskakovat za missku Jitku Nováčkovou (31).

Mezi slavné vítězky této soutěže patří bezpochyby Inna Puhajková (38), přítelkyně slavného hokejisty Jaromíra Jágra (52).

Soutěž iMiss je známá také tím, že neomezuje dívky přísným diktátem a striktními podmínkami. Soutěžit a vyhrát totiž mohou všechny dívky bez omezení věku, výšky, národnosti nebo rodinného stavu.

Slavnostní finálový večer sedmého ročníku internetového klání krásy se koná ve čtvrtek v neobvyklých prostorách odsvěceného kostela přestavěného na stylový klub Temple nedaleko Staroměstského náměstí. O vítězce hlasuje v těchto chvílích široká veřejnost na internetových stránkách iMiss.

Reklama

Další články

Načítám