Hlavní obsah
Článek

Zpěvák David Deyl (39) je v současnosti nejhranějším interpretem v českých rádiích. Tato pozice mu ale kupodivu nezaručuje, že mu holky automaticky skáčou do postele jako na běžícím páse. Jelikož se totiž příliš často neobjevuje v televizi a večírkům se vyhýbá obloukem, tak jeho fanynky znají spíš jeho hlas, a nikoli tvář.

„Když bych chtěl nějakou holku sbalit, tak jí musím nejdřív zazpívat, aby poznala, že jsem to já. Většinou to zabere, až když holce zazpívám nějakou ze svých písniček, třeba Akorát, Počítám nebo Teď hned," pochechtával se David.

Poté, co jsme na Super.cz zveřejnili, že je bez přítelkyně, prostřednictvím svého profilu na sociální síti získal stovky pozvání na rande. „Teď jsem trošku zahlcený, protože se objevilo mnoho krásných žen. Fyzično je jedna věc, ale pro mě je důležité, abychom si rozuměli i po té lidské stránce," svěřil se nám Deyl na večírku pořádaném u příležitosti představení nového parfému.

Deyl neměl vážný vztah víc jak čtyři roky, ale určitě prý nehledá partnerku za každou cenu. „Mojí životní prioritou je hudba a nedokážu bez ní žít. Zároveň chci mít vedle sebe někoho, koho bych měl rád," řekl. Slušné, hodné a pohledné dívky, máte tedy jedinečnou šanci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám