Hlavní obsah
Článek

Společnost FELINA, specialista na luxusní dámské spodní prádlo, uvádí na trh opět novinky oblíbených značek FELINA, CONTURELLE FELINA a také rozšiřuje nabídku nové značky pro mladé UNUSUAL. Jedná se o stálé série i fashion série. Novou kolekci určuje jako obvykle vysoký nárok na materiály a zpracování. Velikosti košíčků jsou u některých sérií až do košíčku I.

FELINA

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nová série 26 „Clarity“ je již na pultech obchodů. „Clarity“ je neodolatelně ženská a nadčasově elegantní. Tato série splňuje přání moderní ženy na perfektní oporu a diskrétní formování těla v kombinaci s moderním vzhledem. V nabídce je podprsenka s kosticí i bez, body, panty a dva druhy kalhotek. Barvy: bílá, černá, fuchsie a bronzová.

CONTURELLE FELINA

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elegantní fashion série 52 v kombinaci ornamentů, dvoubarevná výšivka dává jednotlivým modelům charakter ženskosti a kvality. Zaručuje komfort nošení až do velikosti košíčků H. Drobné detaily a vhodná výšivka na ramínkách a zvířecí motiv zdobení podtrhuje filigránský dojem z této série. Nyní jsou k dostání nové fashion série 50, 51 a 52.

NOS série 24

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nová NOS série 24 “Verité” přesvědčí svým designem. NOS barvy jsou bílá, černá a bronzová a fashion barva Viola. Vysoce kvalitní výšivka na vnější straně dává této sérii neobyčejný elegantní vzhled. Tato série zaručuje nejvyšší komfort až do košíčku H.

CONTURELLE FELINA Série 40

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Vánoce společnost FELINA připravila nádhernou fashion sérii 40. Tato série nabízí výběr balkonové podprsenky s kosticí, podprsenky osvědčeného střihu s kosticí a tři druhy kalhotek v barvě Rost a Campari. Pro zákaznice je podpořeno malým dárkem při zakoupení soupravy.

Série 22 PERFECT FEELING

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Série 22 PERFECT FEELING pod značkou Conturelle je speciálně navržena pro moderní ženy, jež hledají spojení smyslné estetiky a pohodlí. Důraz je kladen na ženskost, styl, harmonii dokonalého řemeslného zpracování a osobní charisma. V nabídce najdete podprsenku minimiser ve velikostech C - G, kalhotky nízké a vysoké, stahovací košilku, panty dlouhé a s nohavičkou, vše v barvě černé a tělové, nyní nově panty a košilka v barvě vanilka. Ne všechny tělesné partie je třeba formovat stejnou silou, proto bylo použito různých materiálů s rozdílnou kompresí. Body pak formuje příslušné tělesné partie do správných tvarů, tak jak je třeba. Ideální pod těsné vrchní oblečení. Nyní rozšíření o sukni a košilku. Ve fashion barvě doplňuje stahovací program série 33. Tato série je zastoupena košilkou a panty ve zvířecím motivu.

UNUSUAL

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nová značka luxusního spodního prádla UNUSUAL úspěšně vstoupila na trh v ČR a SR! Značka UNUSUAL je určena pro mladou sebevědomou ženu, která chce být trendy, sexy, v perfektně padnoucím a pohodlném prádle. Ve velikostech košíčků B – H. Klíčovou novinkou v roce 2012 je série 106, která je velmi žádaná. Je zde možnost vyztužené i nevyztužené podprsenky s kosticí, v nabídce je dále košilka, panty a výběr ze dvou druhů kalhotek. Barvy bílá, černá a nově na jaro/léto 2013 barva 133 silver. Více o kompletních novinkách na stránkách společnosti FELINA ČR/SR: www.felina.cz a www.felina.sk. Všechny modely jsou v nabídce u specializovaných obchodníků se spodním prádlem v ČR i SR.

Další články

Načítám