Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Eliška Bučková (34) odletěla na Kubu, aby zapomněla na bolavý rozchod s Vaškem Noidem Bártou, se kterým žila dva roky, a dokonce byli zasnoubení. V Havaně si ale užívala pouhé čtyři dny. Delší pobyt jí pracovní závazky neumožnily.

"Musím ale říct, že to bylo to nejlepší, co jsem mohla udělat. Vypadnout za sluníčkem a užívat si s přáteli," řekla Super.cz Eliška. Odlet za teplem byl prý velmi spontánní nápad.

"Měla jsem minulou neděli přehlídku ve Špindlerově Mlýně a najednou volali kamarádi z Kuby, ať za nimi okamžitě přiletím a že mi to letí v pondělí v deset ráno. Tak jsem zabalila a vyrazila," prozradila Eliška, která se vrátila do Prahy včera ve večerních hodinách.

Bohužel bez kufru. "Měla jsem včera večer přehlídku a byla jsem bez šminek, kartáče i fénů. Tak jsem v rychlosti volala kamarádce kadeřnici, aby mě dala trošku do kupy. Kufr dorazil teprve dnes ráno," dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám