Hlavní obsah
Článek

Bývaly doby, kdy matka Ornelly Štikové (31) vypadala téměř jako dvojnice Marilyn Monroe (†36), dnes má spíše blíž k ruským paničkám. Monika Štiková se vyfotila na kolonádě v Karlových Varech v kožichu, v němž vypadala tak, že by ji mohla trumfnout snad už jen hojně zesměšňovaná manželka prvního komunistického prezidenta Marta Gottwaldová.

Za svůj kožich se Monika nestydí. „Nejsem pokrytec a miluju jako skoro každá žena kožichy, diamanty, drahá auta, luxusní vily a jachty. Bohužel na to vše nemám, nicméně luxus miluji. A kdo říká, že ne, ten lže sám sobě,“ uvedla.

Byly ale jinačí doby! Je to paradox, ale i když měla máti Štiková vizáž blízkou slavné filmové herečce, od přátel dostávala jiná přízviska. „Říkali mi, že vypadám jako panenka Barbie,“ svěřila se Super.cz Monika, která je nyní s dcerou Ornellou v Karlových Varech na léčebném a relaxačním pobytu.

„Ta fotka s dětmi zase vznikla na Silvestra 2002, byly jsme tehdy s dcerami na Silvestra ve Špindlu,“ uvedla bez dalších podrobností Monika Štiková. Ta už se těší na to, až ji dcera za pár týdnů učiní babičkou a ve Varech nakupuje jako utržená z bankomatu. Malý Quentin Koktoštika bude mít evidentně slušnou výbavičku!

Reklama

Další články

Načítám