Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Až jednou Iveta Bartošová (†48) razantně prohlásí, že se skutečně nevrací na scénu, že nemaká a nebojuje, asi se v mžiku rozplyne sluneční soustava a čas začne jít pozpátku a doprava. Toho se však zatím nemusíme bát. Zpěvačka, která na podzim zažívala pokus o comeback s televizí Pětka, což se jí nepovedlo, protože začala mít velké problémy s docházkou do práce v naprosto příčetném stavu, nyní zkouší opět zhubnout a znovu se postavit za mikrofon. Mrkněte, jak je na tom momentálně fyzicky!

Týdny o ní nebylo slyšet a vidět vyjma extempore s vypůjčeným autem, které nechtěla vrátit a nakonec ho odevzdala v téměř demoličním stavu. Teď se objevila a vypadá to, že po podzimním útlumu a zhroucení (televize Pětka jí stále dluží peníze) opět načerpala energii a chce se poprat o své místo na výsluní.

„Rozhodla jsem se, že se sebou něco udělám. Pravidelně běhám a zase jsem začala docházet do hypoxi studia,“ uvedla pěnice v Sedmičce, a potvrdila tak, že by snad mohla být držitelkou rekordu v počtu započatých pokusů o zhubnutí. Hypoxi metoda jí prý vyhovuje, bezpracně se zde zbaví tuků a navíc i celulitidy.

„Chci mít opět pevné tělo,“ slibuje sobě i fanouškům Iveta, která nedávno prodělala vážnou operaci zubů, když dostala zánět osmiček. „Zubař mi před zákrokem řekl, že pokud se to nepovede, může mi ochrnout půlka obličeje. Stačilo se jenom dotknout špatného nervu,“ dodala Bartošová, jež slibuje, že se zase brzy vrátí.

Reklama

Další články

Načítám