Hlavní obsah
Článek

Oblíbená herečka Katie Holmes (45), která se proslavila zejména svou rolí půvabné Joey Potter v televizním seriálu Dawsonův svět a rovněž tím, že byla manželkou hollywoodského herce Toma Cruise (61), s nímž má dceru Suri, byla nedávno spatřena v Los Angeles, odkud mířila na soukromou párty. Sličné tmavovlásce to velmi slušelo, ale všechny trochu vyděsila tím, jak moc útle vypadá.

Fotografové zaneprázdněnou filmovou divu a herečku zastihli bez milované dcery, bez níž se v posledních měsících na veřejnosti téměř neukázala.

Katie na sobě měla černý kalhotový overal, boty na podpatku a v ruce třímala černou kabelku. Nikdo si nemohl nevšimnout, že herečka výrazně zhubla, a zlí jazykové dokonce začali spekulovat o tom, zda netrpí poruchou příjmu potravy, která se u ní údajně projevila v minulosti.

Holmes nedávno magazín Fitness prohlásil za ženu s nejlepším porozvodovým tělem. Podle jeho pracovníků totiž po krachu manželství s Cruisem začala pracovat na své postavě, díky čemuž zhubla a zkrásněla. Jen aby to ale Katie nepřehnala...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám