Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Michaela Štoudková předvedla své tělíčko v nové kampani. Modelka nedávno přišla o kšeft na zkrachovalé TV Pětka, ale na nedostatek práce si nemůže stěžovat. V modelingu je o ni stále velký zájem.

"Musím to zaklepat, ale nabídky stále jsou. Uvažovala jsem i o zahraničí, ale kvůli čerstvému vztahu jsem to opět odložila na neurčito," řekla Super.cz Míša.

Na nafocení kampaně si ji vybrala návrhářka Klára Šedivá. "Našla si mě na sociální síti. Ze spolupráce jsem nadšená. Klára dělá úchvatné kabelky i doplňky jako kšandy, rukavice a nyní má svoji první kolekci. Všechno je ručně šité z kůže. Jsem moc ráda, že si mě vybrala," dodala Míša, která se pyšní výstavní postavou.

"Nejsem ten typ, co má postavu zadarmo. Abych vypadala k světu, musím zkrátka hodně cvičit a držet se v jídle. Chodím pravidelně do fitka a střídám to se studiovými hodinami," uzavřela Štoudková.

Reklama

Další články

Načítám