Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Vlasta Korec slavil kulatou čtyřicítku. V šoubyznysu je považován za jednoho z největších slušňáků a nás zajímalo, jestli na něj jeho slavní přátelé něco neví. Jaké má Vlasta Korec neřesti?

"Vlastu znám jen jako hrozně slušnýho člověka. Ten by snad neřekl sprostý slovo, ani kdyby ho mučili. Kdyby třeba zabíjel mouchu na okně, nevím, jestli by ji jen neomráčil, nevynesl ven, tam ji dal třikrát umělé dýchání, něco jí zaplatil a moucha by zase letěla do háje," prozradil Doktor Buben. "Já si myslím, že Vlasta žádné neřesti nemá. Ale jak vlastně přišel k těm dvěma dětem. Ta výroba je přeci taková prasárnička...," dodal.

Eva Decastelo prozradila, že před seznámením s manželkou Magdou se mu hodně, ale hodně líbily ženský. "Má strašně rád ženský, konkrétně dvě a jednoho malýho frajera, ale předtím, než si našel manželku Magdu, tak měl hodně rád ženský. Ted už je strašně moc monogamní, už je to nuda," řekla Super.cz se smíchem Eva.

"On žádnou nemá. Stará se o rodinu, dobře jezdí autem. Nemá neřest. Slušnej člověk," řekl Korcův kamarád Jakub Smolík. Jeho slova potvrdila i herečka Míša Maurerová. "Vlasta je člověk, kterého nejde nemít rád. Kdyby něco provedl, člověk ho má chuť stejně obejmout, pohladit."

A co na to oslavenec? "Žil jsem, jak jsem žil a užíval si života plnými doušky. Vychutnával si ho a tak to musí být. Potápění, rychlá jízda autem, sladkosti a záliba v zážitcích. To jsou asi moje neřesti," dodal Vlasta Korec.

Reklama

Další články

Načítám