Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Po nečekaném ukončení angažmá ve VIP zprávách, o němž Super.cz přinesl zprávu jako první, se Jiří Pomeje (†54) pořádně rozpovídal. Nejdřív tvrdil, že padák je nesmyslný, protože mu právě dali novou a lepší smlouvu, pak se vyrojily spekulace, že za tím může být Ivana Gottová (48), což její muž Karel Gott, nikoliv ona sama, rázně odmítl. Teď všemu nasadil korunu sám „Pomík“, který se bojí vyslovit jména, ale jinak jasně naznačuje. „Je za tím ženská mafie!“

Ivana Gottová, Gábina Partyšová (45), šéfka zpravodajství Jitka Obzinová… Měl tyhle nejvýznačnější tváře televize Prima na mysli? Kdo ví. Že ale míří do výsostných vod nejslavnějšího českého zpěváka, je nabíledni. „Někomu jsem prostě vadil. S Laďkou Něrgešovou (s Ivankou Gottovou a Pomejem uzavírá trojici moderátorů VIP zpráv – pozn. red.) jsme se vždy domluvili, ale víkendové služby jsem musel mít jenom proto, že si je někdo nepřál,“ prozradil Blesku Pomeje.

Řekne ale na plnou pusu, že za tím stojí Gottová? To si nedovolí. „Jmenovitě rozhodně nebudu nikoho označovat. Ať si každý přebere sám v sobě, s kým se na Primě kamarádí, co se tam snaží řídit a do čeho kecat. Karla Gotta si vážím,“ krčil rameny, když se ho Super.cz zeptal na podrobnosti.

Existují drby, že na jeho místo dosedne Mahulena Bočanová a Pomeje si myslí, že kdosi chtěl kamarádce, jíž skončil pořad na krachující TV Pětka, dohodit flek. Proto musel pryč.

Ve čtvrtek večer Jiří uváděl jedny ze svých posledních VIP zpráv. Na Primě ale panovala obrovská nervozita a strach, že se se svými názory svěří divákům, proto došlo k nečekanému manévru. „Vedení mi řeklo, že bude chtít dnešní díl předtočit. Jenom se tomu směju. Jsem profesionál, nic bych proti zájmům televize neudělal, ale respektuju to,“ uvedl pro nás Pomeje po večerním odchodu z Primy.

Reklama

Další články

Načítám